Gezocht nieuwe tuinder die van aanpakken weet

Er is bij onze vereniging een hele tuin (250 m²) vrijgekomen waarvan het huisje bijzondere aandacht verdient. De overdrachtsprijs is zeer laag, dit komt omdat het huisje in slechte staat is. Het hele dak moet bijvoorbeeld vervangen worden en ja dat is veel en zwaar werk.

Ben je geïnteresseerd in een tuin bij onze vereniging en ben je in staat om binnen één jaar vanaf heden het huisje op te knappen, dit is een ‘harde’ eis, stuur dan een mail

Waarin je motiveert waarom je bij onze vereniging wilt tuinieren en je duidelijk en aantoonbaar aangeeft hoe je in staat bent om dit huisje binnen de gestelde periode op te knappen. Reageer alleen als je daadwerkelijk zelf in staat bent om dit te doen.

Wij selecteren woensdag 17 augustus tussen 10 en 12 uur de personen die uitgenodigd worden, maximaal 3, voor een bezichtiging van de tuin op zaterdag 27 augustus om 11 uur. De genodigden ontvangen z.s.m. een mail hierover.

En niet getreurd als je graag wilt tuinieren bij ons maar niet zo handig bent als bovenstaand gewenst, binnenkort kun je weer aanmelden voor de informatiemiddag!

De man in de afbeelding van dit bericht is natuurlijk Buurman, uit de serie Buurman en Buurman