Dras plas oevers en duikers

De firma Agterberg begonnen met de aanleg van de 11 nieuwe duikers en de dras plas oevers lang de fruitboomlanen. Zij zijn eerder begonnen dan gepland en zullen hierdoor waarschijnlijk ook eerder klaar zijn.  Een en ander is natuurlijk wel afhankelijk van omstandigheden als vorstperiodes ed.

Oorspronkelijk was de idee om ook aan de tuinkanten aan de sloot de dras plas oever aan te leggen, als dit gewenst was door de tuinder. Dit bleek echter te kostbaar en wij hebben wij ook te horen gekregen dat dit niet helaas doorgaat.

Meerdere tuinders hebben al laten weten gebruik te willen maken van de grond die vrijkomt. En bij sommige tuinen ligt er al een berg om weg gekuierd te worden. Het verzoek aan allen is om dit zo snel mogelijk te doen, zodat de paden weer vrij toegankelijk zijn.

Helaas kan de aarde niet bij alle tuinen gestort worden omdat dit de doorgang naar de duikers belemmert. Er wordt ook aarde gestort naast de containers op de parkeerplaats en in het geval dat de aarde niet voor je tuin gestort kan worden kun je het zelf daar vandaan halen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de aarde, laat het dan weten, tuinnummer en de hoeveelheid aarde in m3. Dan zetten we je op de lijst. Wij hebben geen inzicht in de planning van Agterberg en kunnen je hierdoor niet laten weten wanneer de aarde bij je ligt.
Als je al hebt laten weten dat je aarde wilt en je hebt hierop geen reactie van ons gekregen, meldt het dan aub nogmaals.