Dit dus niet op je tuin!

Ons complex is groen, goed onderhouden en rustig. Onze tuinen zijn heel divers én hebben een zekere consistentie in uiterlijk. Onze tuinders zijn net zo divers als hun tuinen. En met elkaar zorgen we ervoor dat de vereniging en het terrein in lijn met de visie van de leden ontwikkelen.

Door de corona-crisis brengen veel mensen extra tijd door op de tuin. Je kunt hier lekker buiten bezig zijn met je kinderen. Er zijn een paar tuinen waarop grote speeldingen voor de kinderen zijn verschenen en die verzocht zijn deze op korte termijn te verwijderen.

Voor de duidelijkheid het is niet toegestaan om zaken als trampolines, boomhutten, springkussens, klimrekken, schommels aan bomen, grote zwembaden oid te plaatsen op de tuinen. Simpel gezegd regels zijn regels en daar houden wij ons allemaal aan.

En natuurlijk begrijpen wij dat kinderen willen spelen en precies daarom hebben wij op ons complex ook een speeltuin, die volgens de plannen uitgebreid gaat worden. Helaas lopen we hier vertraging op. Maar kinderen kunnen er, zoals altijd onder toezicht van een volwassen begeleider, prima spelen en dat gebeurt ook veelvuldig.